Alles voor je kantoorinterieur

Alles voor je kantoorinterieur

Is het tijd om je kantoor te decoreren? Buitengewoon Vanbinnen heeft al de juiste materialen om je bureau er professioneel en herkenbaar uit te laten zien. Inspireer bezoekers en potentiële klanten van je bedrijf door je huisstijl, bedrijfscultuur en werksfeer uit te breiden naar je muren, ramen en vergaderzalen. Ontdek hier wat Buitengewoon Vanbinnen voor je bureau inrichting kan doen.

Bedrijfsinterieur verfraaien? Buitengewoon Vanbinnen brengt je kantoor tot leven

Een goede kantoorinrichting straalt ambitie, visie en de missie van je onderneming uit. Hier werk je bijna elke dag, productiviteit staat dus centraal. Tegelijkertijd wil je dat je werkomgeving rust uitstraalt, voor weinig afleiding zorgt, maar alsnog wat ruimte laat voor iets speels en ontspannend. Wat dacht je van onze specials zoals wrapping van een voetbaltafel of wrapping van een pingpongtafel of billiard? Wanneer je talent wil aantrekken hoort een mooi kantoor bij het totaalplaatje.

Tips en advies voor kantoorinrichting

Voor moderne kantoren, industriële kantoren, een groot kantoor of een klein kantoor: Wij zorgen ervoor dat het een aangename plek wordt om te werken. Een rustgevende foto in de vergaderzaal? Of heb je liever een historisch foto op je muur uit de archieven van je onderneming? We helpen je graag bij het maken van de beste keuze om jouw werkplek de juiste sfeer te laten uitstralen. Contacteer ons voor advies en tips voor je bedrijfsinterieur.

Kantoorinrichting op maat nodig? Zo gaan we te werk

Weet je niet waar te beginnen met je ruimte? Laten we beginnen bij het begin! Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen, vervolgens zetten we snel de volgende grote stappen richting een schitterende inrichting.

  • We komen je ruimtes bekijken en geven je ideeën
  • Je hoort van ons welk type decoratie geschikt is
  • Je kiest kleuren, materialen en afwerkingen die bij je merk passen
  • We denken mee over de boodschap en de sfeer die je wilt bereiken
  • We plaatsen de gekozen decoratie met de grootste professionele zorg en met oog voor details

Kantoorinterieur Antwerpen

Buitengewoon Vanbinnen is gelegen in Wijnegem, maar opereert in heel de regio Antwerpen en ook daarbuiten. Voor het verfraaien en decoreren van je bureau ben je steeds bij ons welkom in onze gezellige showroom in Wijnegem en het reclame-atelier van zusterbedrijf Publio.

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons