Kreatix 3D logo en muurprint

  • Kreatix_3dlogo_1920x1080
  • Kreatix_muurprint_logo_1920x1080
  • Kreatix_muurprint_1920x1080

Kreatix is een specialist in het bouwen van websites en online marketingcampagnes.  Het verhaal van deze twee jonge ondernemers begon in 2014 en groeide al snel uit tot een waar succes.  Toen ze hun kantoorruimte wederom uitbreidden namen ze contact op met buitengewoonvanbinnen om het Kreatix logo extra aandacht te geven in hun interieur en hun vergaderruimte te voorzien van een muurprint. 

Eén van de uitdagingen was de “cleane” witte vergaderruimte om te toveren tot een oase van rust en inspiratie. Het warme donkere hout in combinatie met extra groen deed de ruimte dan ook volledig opleven. De wandbekleding met houtlook werd volledig geprint op een wit vinyl voorzien van een mat beschermend laminaat.  Aan de andere kant trekt hun supersized logo-element de aandacht.  

Het 3D logo in de kantoorruimte springt letterlijk uit de muur.  Het Kreatix logo werd gelaserd uit een 8mm  acrylox 8 mm materiaal. Met een digitale print op de voorzijde van het acrylox werden ook de huisstijlkleuren volledig gerespecteerd. 

Niet alleen op een muur kunnen we jouw logo perfect in de kijker zetten, ook op een balie zoals bij Boeckx interieur komt het mooi tot zijn recht. 

Loop je niet over van ideeën?

Vraag ons op de koffie.