3D Logo of freesletters voor je bedrijf laten maken?

Bedrijfslogo in 3D laten maken? Dat is een geweldig idee! Geef zichtbaarheid aan je bedrijf voor bezoekers en passanten met een groot logo aan je receptie of buiten. Ook in je vergaderzaal kan je klanten verwelkomen met een decoratief 3D logo tegen de muur. Hoe laat je jouw logo of slagzin op je ontvangstbalie er letterlijk tussenuit springen? Reliëflogo’s en freesletters heb je in alle kleuren, lettertypes, vormen en materialen. Wij helpen je de juiste keuzes te maken voor jouw specifieke wensen. We bieden erg veel mogelijkheden! Welk materiaal kies je best? Hoe groot mag het zijn? Hoe bevestigen we de letters en hoe sluiten we eventuele verlichting aan? Bij Buitengewoon Vanbinnen maken we jouw logo perfect na en 100% op maat, in het materiaal dat jij wenst. Ook voor andere decoratie van je kantoor, zoals raamfolie en muurdecoratie kan je bij ons terecht.

We komen bij je langs

Neem contact op

Materialen voor je bedrijfslogo

De materiaalkeuze voor je logo is cruciaal. We luisteren steeds eerst naar jouw wensen, vervolgens geven we ons deskundig advies. Welk materiaal en uitstraling ondersteunt het verhaal van je bedrijf?

Kunststof 3D logo uit acrylaat

Gevelletters uit plastic of kunststof zijn geschikt voor vele toepassingen. Acrylaat kunststof komt in een groot aantal standaard RAL kleuren. Eventueel kan je de acrylaat letters lakken in een bepaalde RAL kleur, of de voorkant overtrekken met een digitale print. We kunnen dus letters maken uit de merkkleur van je onderneming. Dit type acrylaat is erg eenvoudig te onderhouden en gaat jaren mee. Om jouw logo en bijbehorende letters perfect op maat te maken worden ze nauwkeurig lasergesneden.

3D Logo uit RVS (roestvrij staal)

Een bedrijfslogo uit RVS ziet er onmiddellijk professioneel en kwalitatief uit, net zoals jouw onderneming. Roestvrij staal is erg onderhoudsvriendelijk en afhankelijk van de afwerking kan je een geborsteld of een eerder glanzend effect creëren. De keuze ligt bij jou! De letters worden door middel van een laser uitgesneden, geen enkele vorm is dus te gek.

Doosletters uit aluminium

Letters uit aluminium worden gemaakt uit aluminium platen en op maat gefreesd of gelaserd. Dit materiaal is ook uitermate geschikt om 3D doosletters mee te maken. Deze 3D letters krijgen zo een unieke diepte-effect. Net zoals bij RVS logo’s kan je hier kiezen uit verschillende afwerkingsmogelijkheden van het materiaal.

Verlichting logo: de opties

Je logo valt extra op wanneer je dit verlicht. ‘s Nachts ziet niemand je logo, tenzij het verlicht is. Kies daarom voor LED-verlichting. Tijdens de donkere wintermaanden is dit ongetwijfeld aan te raden als je jouw merk wilt doen opvallen. De verlichting van je bedrijfslogo gebeurt gewoonlijk van de achterkant van de uitgesneden letters. Bij doosletters komt het ook voor dat we de verlichting in de letters zelf steken (voorzijde verlicht of met open achterzijde ‘backlit’ verlicht), afhankelijk van de materiaalkeuze creëer je zo een uniek effect. De verlichting gebeurt met LED-verlichting. LED-verlichting heeft een erg lange levensduur en is energiezuinig. Ook voor andere opties zoals contourverlichting kan je steeds rekenen op ons deskundig advies. Neem daarvoor vrijblijvend contact op.

Bevestigen en monteren van je 3D logo

Een 3D logo lijkt soms echt te zweven dankzij de bevestigingsmethode. We proberen de zichtbaarheid steeds te optimaliseren door het reliëf duidelijk te maken, zo springen de letters er altijd uit en komt de verlichting ook nog meer tot zijn recht tegen de achtergrond. De bevestigingen zelf zijn niet te zien van de voorkant en de plaatsing is mogelijk tegen diverse materialen. Letters kunnen machinaal bevestigd worden (boren, vijzen, schroeven) of gelijmd worden op de ondergrond. Afhankelijk van ondergrond of verlichting kiezen we de beste optie.

Zo gaan we te werk

  • Kies een materiaal of combinatie van materialen voor maximale impact
  • In overleg beslissen we hoe de letters het beste op je wand of balie aan te brengen
  • Je krijgt een tot op de millimeter gelaserde afwerking, volledig op maat

Wat zijn jouw unieke wensen? Laat het ons weten

Neem contact op
  • Show all
  • 3D Logo
  • Interieurframe
  • Raamfolie
  • Specials
  • Wandbekleding