Squid raamtextiel

Squid is een redelijk nieuw Belgisch product. Het is een geweven zelfklevende, transparante stof voor raambekleding die van binnen naar buiten doorzichtig is, maar die overdag de inkijk belemmert. Squid is ideaal voor kantoren. Voor bureaus met grote en kleine raampartijen. Het is een slimme en praktische oplossing door de unieke eigenschappen van deze stijlvolle en praktische kantoordecoratie.

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Contacteer ons

Wat is Squid raambekleding en wat zijn de voordelen?

Het unieke raamtextiel van Squid is erg veelzijdig en kan gebruikt worden voor quasi elke glaspartij. Bijvoorbeeld voor glazen binnendeuren, vergaderruimtes, maar ook voor ramen met veel zon. Squid is een geweven textiel dat privacy bevordert. Overdag kan men niet naar binnen gluren, terwijl je wel gewoon naar buiten kan kijken. Bij raampartijen op het zuiden of veel zon kan het al snel te warm worden voor je medewerkers in de zomermaanden. Met Squid houd je niet enkel de zon, maar dus ook de hitte buiten. Het textiel is bestand tegen zware (UV) zonne-intensiteit, extreme luchtvochtigheid en is ook mogelijk in combinatie met hoogrendementsglas. Vraag ons advies indien je HR-glas wilt gebruiken in combinatie met de donkere ‘Coal’ kleur. Omdat het product bij plaatsing enkele keren kan herpositioneerd worden, ben je er zeker van dat het perfect geplaatst wordt. Grote oppervlaktes zijn geen probleem dankzij de gemakkelijke installatie. Benieuwd hoe we dat aanpakken? Contacteer ons

Soorten en kleuren Squid raamtextiel

Van dit product bestaan momenteel zes prachtige kleuren. Deze kleuren en hun namen zijn gebaseerd op zes natuurlijke materialen: Chalk, Bone, Oak, Ash, Rock en Coal. Deze variëren van een strak en minimalistisch wit tot een donker, bijna pikzwart. Lichte kleuren zijn iets beter om inkijk te verhinderen en hitte te weerkaatsen dan de donkere kleuren. Wanneer je lichtweerkaatsingen wilt voorkomen, kies dan eerder een donkere kleur. Deze absorberen meer licht. Voor elke ruimte of elk raam bestaat er dus een geschikte kleur Squid.

Waar kan je Squid raamtextiel kopen?

Buitengewoon Vanbinnen is een erkend verdeler en plaatser van Squid. Buitengewoon Vanbinnen brengt je kantoor tot leven met diverse praktische en esthetische oplossingen voor kantoorinrichting. Van decoratie op muren, tot 3D logo’s en privacy-bevorderende oplossingen.

  • Show all
  • 3D Logo
  • Interieurframe
  • Raamfolie
  • Specials
  • Wandbekleding