Textielframe met bedrukte peesdoek voor jouw onderneming

Een textielframe of interieurframe is een aluminium kader waarin je een bedrukt textieldoek kan opspannen. Het doek wordt bevestigd door middel van een siliconen pees die in een speciaal voorziene rand wordt bevestigd. Frames bestaan in allerlei formaten en uitvoeringen. Er bestaan textielframes met verlichting, dubbelzijdige frames met mogelijkheid om de twee zijden van het frame te gebruiken, frames om op te hangen en nog veel meer. Ontdek hieronder de vele opties om een prachtig textielframe samen te stellen.

Loop je niet over van ideeën?

Vraag ons op de koffie

Waarom kiezen voor een textielframe of interieurframe?

Aluminium textielframe met peesdoek als unieke decoratie

Een aluminium frame met textieldoek is vederlicht, eenvoudig te installeren en ziet er onmiddellijk professioneel en kwalitatief uit. Vaak worden deze schitterende frames gebruikt in etalages, kantoorruimtes of showrooms. De rand van het frame is erg dun wanneer je het doek recht van voor bekijkt, maar de eigenlijke dikte van het frame ligt tussen 20 mm en 80 mm, kies hier uit 5 diktes van het frame. De volledige grootte van het gehele frame ligt volledig in jouw handen. Zo maken we regelmatig frames van meer dan 3 meter breed. Vraag een offerte aan

Duurzame, wasbare en vervangbare wisseldoeken met sublimatieprint

Het grote voordeel aan textielframes met peesdoeken is dat je de doeken regelmatig kan vervangen met een andere print. Het frame zelf kan je jaren en jaren blijven gebruiken, terwijl je het doek verandert naargelang de seizoenen, de nieuwe collectie, de gelegenheid of je persoonlijke gemoedstoestand. De hoogkwalitatieve sublimatieprint laat het ook toe om je doeken af en toe een grondige wasbeurt te geven. De polyester doeken hebben een lange levensduur, kunnen gewoon in de wasmachine en zijn B1 (brandveilig) gecertificeerd.

Textielframes voor geluidsdemping en betere akoestiek

Wat minder geweten is over textielframes is dat ze met geluidsdempende eigenschappen uitgerust kunnen worden door middel van een speciale akoestische binnenkant. In grote ruimtes met hoge plafonds of weinig wandbekleding laat de akoestiek vaak te wensen over. Het geluid weerkaatst langs alle kanten waardoor de ruimte constant gevuld is met echo’s en rumoer. Grote frames, met een dik kader zorgen voor minder weerkaatsing van het geluid, waardoor de akoestiek van de ruimte een stuk beter wordt. Laat je dus helemaal gaan! Contacteer ons vandaag

Textielframes met verlichting

Een textielframe met verlichting wordt verlicht door een reeks zuinige LED-lichtjes aan de binnenkant van het frame, die je eenvoudig aansluit met een snoer in het stopcontact. Bij dubbelzijdige textielframes verlicht je op deze manier beide doeken. De prachtige optie om een interieurframe te verlichten is erg populair voor etalages, aangezien deze gewoon dag en nacht kan blijven branden, zonder je zorgen te maken over de energierekening. Backlit verlichting van je doek zorgt ervoor dat de kleuren er extra uitspringen.

Hulp nodig bij het inrichting van je kantoor?

Vraag ons op de koffie
  • Show all
  • 3D Logo
  • Interieurframe
  • Raamfolie
  • Specials
  • Wandbekleding