Zelfklevend printbaar muurpapier

Een uniek kantoorinterieur zorgt voor een krachtig imago en een ijzersterke identiteit. Het heeft daarnaast ook invloed op de productiviteit. Redenen genoeg om die saaie muur aan te pakken? Zet je merk in de spotlight en verfraai je interieur met printbaar muurpapier.

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

 

Contacteer ons

Zelfklevend muurpapier: Wat is het?

Ons zelfklevend muurpapier is multifunctioneel printbaar papier dat gebruikt kan worden om je kantoor met uniek behang te decoreren of de muren van je winkel op te fleuren. Dankzij het brede formaat is het uitermate geschikt voor grote muurprints. Het papier voor deze muurdecoratie wordt bedrukt met UV inkt, wat het resultaat krasvast maakt en prachtige levendige kleuren oplevert. Deze vorm van interieurdecoratie geeft iedere ondernemer of creatieveling een enorme vrijheid in muurgraphics.

Wat is het verschil tussen ons printbaar muurpapier en de traditionele muurprints of behang?

Deze vorm van muurgraphics of wall art verschilt van de traditionele muurprint omdat het een stuk ecologischer is. Het zelfklevend muurpapier bevat geen PVC wat traditionele muurprints meestal wel bevatten. De plaatsing verloopt ook veel netter omdat het muurpapier reeds voorgelijmd is. Voorkom gemors met lijm!

Mogelijkheden van printbaar muurpapier

Deze vorm van interieurdecoratie is toepasbaar op héél veel verschillende plaatsen. Zo kan het dienen voor het opfleuren van je winkel, maar ook voor de wachtkamer bij de tandarts. Van tentoonstellingsruimtes tot kantoor- en commerciële ruimtes is deze vorm van muurprints zeer toegankelijk en biedt het ongelooflijk creatieve opties.

Droom je van een volledige houten muur met natuurlijk eik-motief? Of het uitzicht van jouw favoriete plek? Dan is printbaar muurpapier dé oplossing voor jouw kantoor decoratie. Contacteer ons voor een offerte.

Eigenschappen van muurpapier

  • Kleurvast
  • Krasvast
  • Zelfklevend
  • Milieuvriendelijk / PVC-vrij
  • Permanent

Wil je printbaar muurpapier laten maken?

Buitengewoon Vanbinnen heeft voor jou de oplossingen en mogelijkheden voor handen. We brengen elke ruimte tot leven met diverse praktische en esthetische oplossingen voor kantoorinrichting. Van decoratie op muren, tot 3D logo’s en privacy-folies.

We staan voor je klaar

 

Stuur vrijblijvend je wensen door
  • Show all
  • Wandbekleding