Raamfolie – Ontdek de verschillende soorten

Kies voor privacy, veiligheid en reclame

Bezoekers die alles zien? Klanten en werknemers die tegen een glaswand opbotsen? Dat wil je liever niet. Met raamfolie los je dat eenvoudig op. Gezandstraalde raamfolie houdt ongewenste blikken tegen. Squid folie kan je slechts langs één zijde doorkijken en gekleurde folie geeft aan: rechtdoor lopen? Slecht idee! Wil je iets totaal anders? Met transparante folie creëer je de verrassendste effecten.

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Contacteer ons

Zandstraalfolie op maat

Zandstraalfolie is ideaal om inkijk te vermijden en je privacy te beschermen. Deze folie wordt op maat van het raam gesneden en vervolgens daartegen geplakt. Ook speciale vormen, zoals volledige letters en logo’s kunnen uit zandstraalfolie gesneden worden. Zo creëer je unieke effecten waarbij sommige delen van je venster al dan niet doorzichtig blijven. Wanneer we letters uit een groot oppervlak snijden noemen we dit ‘negatief uitgesneden’. Vraag meer info over zandstraalfolie.

Privacy: Gezandstraald glas of raamfolie?

Gezandstraald glas is niet hetzelfde als zandstraalfolie, maar heeft wel een zeer gelijkaardig effect. ‘Echt’ gezandstraald glas, melkglas, mat glas of verzuurd glas wordt op diverse manieren geproduceerd. De mate waarin je er door kan kijken, de opaciteit, kan verschillen van soort tot soort. Deze diverse soorten mat glas en zandstraalfolie beogen wel vaak hetzelfde resultaat: De privacy van een ruimte vergroten, maar tegelijk de lichtinval niet volledig blokkeren. Kiezen doe je dus op basis van prijs en de gewenste levensduur, waarbij het goed is om te weten dat folie een stuk goedkoper is dan glas permanent te laten behandelen. Folie kan je nog verwijderen als je dat ooit wilt.

Doorzichtige folie of textiel vanuit één richting: Squid raamtextiel

Squid is een geweven zelfklevende, transparante stof voor raambekleding die van binnen naar buiten doorzichtig is, maar die overdag de inkijk belemmert. Squid is ook zonne- en zonnewarmtewerend. Ideaal dus voor kantoren met grote raampartijen.
Ontdek hier alles over Squid raamtextiel.

Decoratieve prints, snijfolie en raamstickers

Snijfolies zijn uitermate geschikt om in allerlei vormen en maten te snijden. De folie kan eerst bedrukt worden en vervolgens uitgesneden worden in diverse decoratieve vormen zoals logo’s, letters, citaten, bloemenmotieven, dieren en ook abstracte of geometrische decoratieve patronen. Ook kan je dit product gebruiken voor lokaalaanduiding en signalisatie op glazen deuren en ramen. Zo vinden bezoekers en klanten van je bedrijf altijd de weg. Op zoek naar een creatieve invulling? We denken graag met je mee.

Transparante raamfolie en stickers

Ben je op zoek naar een kleurrijke oplossing? Dan ben je misschien geïnteresseerd in een transparante folie. Deze kleurrijke vinylstickers komen helemaal tot leven wanneer er licht doorschijnt en worden dan ook vaak gebruikt in combinatie met andere types folie. Combineer transparante folie met snijfolie of een digitale print om unieke effecten te creëren. De mogelijkheden zijn oneindig! Contacteer ons vandaag.

Waarom twijfelen?

•   We maken elke vorm die je maar wilt.

•   Een informatie boodschap, een quote of reclame op je folie? Natuurlijk.

•   Een dun lijntje of een volledige glaswand: raamfolie kent geen beperkingen.

Loop je niet over van ideeën?

Vraag ons op de koffie.
  • Show all
  • 3D Logo
  • Interieurframe
  • Raamfolie
  • Specials
  • Wandbekleding