Wanddecoratie en wandbekleding

Geef elke ruimte een eigen karakter en uitstraling Op zoek naar mooie bekleding voor de muren van je onderneming? Je kantoor, vergaderzaal en eetruimte hebben elk een eigen sfeer, met wandbekleding zet je die extra in de verf. Een rustgevend berglandschap in je kantoor, een inspirerende skyline in de vergaderzaal, een volgepakte festivalweide in de refter: alles is mogelijk als muurdecoratie. We geven je een overzicht van de verschillende manieren om je kantoorinterieur een unieke identiteit te geven.

Wandbekleding op maat?

Contacteer ons

Manieren om je wanden te decoreren

Wanddecoratie voor je bedrijf bestaat in vele vormen en maten. Ben je op zoek naar een permanente oplossing? Of eerder naar een tijdelijke oplossing? Misschien is een textielframe dan een betere keuze. Zelfklevende folie om je kantoor mee aan te kleden is een oplossing waar je vele jaren plezier aan hebt. Daarnaast hebben we ook whiteboards of kurkmuren. Mooi, sfeervol én interactief!

Muurstickers, muurfolie, muurfilm of muurprint laten maken

Muurstickers zijn een efficiënt en kwalitatief type wandbekleding. Deze zelfklevende vellen vinyl gaan jaren mee en blijven plakken tegen diverse ondergronden. Hier is geen speciale primer voor nodig. Jouw prachtige ontwerp wordt digitaal gedrukt op een folie type naar jouw keuze. Deze kan een speciale structuur hebben of gewoon vlak zijn, afhankelijk van wat het beste past in jouw vergaderzaal of kantoorruimte. We assisteren je hier graag bij.

Zelfklevend bedrukt muurpapier

Zelfklevend muurpapier is multifunctioneel printbaar papier dat gebruikt kan worden om je kantoor met uniek behang te decoreren of de muren van je winkel op te fleuren. Dankzij het brede formaat is het uitermate geschikt voor grote muurprints. Lees hier meer over zelfklevend muurpapier.

Muurtextiel of gepersonaliseerd behang

Als alternatief voor vinyl muurstickers kan je ook kiezen voor een ondergrond uit textiel of papier. Deze materialen voor muurbekleding zorgen voor iets andere texturen, waardoor het ene materiaal iets anders voelt als het andere. Zowel het bedrukken als het plaatsen doen we met veel plezier. Neem contact op om hier meer over te leren.

Kurkmuur laten installeren

Een kurkmuur of prikbordwand is niet alleen warm en natuurlijk product, een kurkmuur is ook ontzettend handig! In de refter van je kantoor of in je vergaderzaal is er niets makkelijker dan een gigantische kurken prikbord waar iedereen opmerkingen, briefjes en zaken kan tegen prikken. Deze kurkrollen worden in diverse breedtes geproduceerd, voor elke muur is er dus wat wils. Laat ons weten hoe we je kunnen helpen.

Whiteboard op maat voor tegen de muur

Een whiteboard voor op bureau is onmisbaar. In tegenstelling tot een klassieke flip-chart is een whiteboard een duurzame en herbruikbare oplossing. Geen brainstormsessie of vergadering is geslaagd zonder de mogelijkheid om een groots afwasbaar whiteboard vol te schrijven met schitterende ideeën . Deze whiteboards zijn magnetisch en maken we volledig op maat, ze kunnen dus zo groot zijn als je wenst. Vraag meer informatie of een offerte.

Hoe we te werk gaan

  • We komen je ruimtes bekijken en geven je ideeën.
  • Je hoort van ons welk type materiaal het beste voor je muren is.
  • We plaatsen de gekozen decoratie met de grootste professionele zorg en met oog voor details.

Onze vertegenwoordiger komt bij je langs

Contacteer ons
  • Show all
  • 3D Logo
  • Interieurframe
  • Raamfolie
  • Specials
  • Wandbekleding